27 juni 2008

Semesterdag åtta

På vilken projektet påbörjades. Två tredjedelar av underspikningen är färdig och förstås är det den besvärligaste tredjedelen som är kvar. Det mest spännande, jag stod i traktorskopan för att kunna arbeta effektivt. Tyvärr är traktorn gammal och sliten, så när en bräda var skruvad hade skopan sjunkit så mycket att Urban måste hissa upp den igen för att jag skulle kunna fortsätta. En lösning på det kanske kunde vara en stötta under skopan. Men när traktorarmarna sjönk resulterade det i stället i att stöttan lyfte av skopan på ena sidan, så där stod jag en meter över marken i en skopa som hängde på tre kvart. Det fick bli stege i fortsättningen, jobbigare, men stabilare.

O och A har badat i plaskpool idag, för idag slutade det äntligen blåsa och blev VACKERT VÄDER, detta fantastiska uttryck! Och de var söta som små smultron där de satt och skvätte vatten på varandra.

Signe, jag hoppas att det är vackert väder även i Kiruna! L och S har packat husvagn idag och är på väg till Lappis via Sorsele. Evangelistens vän Erik Karlsson fyller femtio år och det ska firas imorgon. Grattis och hurra!

Vink, vink Jorun , hoppas att ni får en god tur out east. Och Jörel krya på dig och lycka till med dina projekt! Vi hörs!

Inga kommentarer: