23 juni 2008

Semesterdag fyra

På vilken det regnade och regnade. På förmiddagen var vi in till stan och på eftermiddagen gjorde jag müsli och bakade en limpa samt umgicks småirriterat med mina barn. U var ute och körde traktor och när han kom in gick jag ut och rensade ogräs. Skönt! Måste vänja mig vid att vara med familjen. Imorgon tar jag paus från semestern och jobbar en dag, sedan ska jag försöka slappna av och vara en glad hemmamamma.

A har också trappträning på schemat! Idag klättrade hon två gånger hela vägen, hon var mycket stolt och applåderade sig när hon kom upp! Det antar jag att du också gör Jörel, annars får A applåder gälla för dig också!

1 kommentar:

Jörel sa...

Duktiga duktiga A!
Själv vet jag inte om jag ligger plus eller minus. Vissa aktiviteter borde tyda på att att jag är rätt så energisk. Som det sätt jag lyckades krycka mig in och ut ur affärer idag i ett försök att se till att dottern är anständigt, tufft, sött och somrigt klädd under sin Italienresa.
Sedan krycka sig till sjukgymnasten och göra övningar på längden och tvären.
Sedan krycka hem i all hast för att upp och ner för trappor ordna och fixa och förbereda...
Sedan en 15 minuters krycksprint till barnets kompis för vidare skjuts till flygplatsen, följt av en liknande krycksprint på flygplatsen. Obs att ingen som såg mig skulle ana att det var en sprint...
När flickorna sprungit iväg till sin gate, gruvligt försenade till flyget, slutade dagens häcklöpning.

Men redan i går tittade sjukgymnasten strängt på mig och bannade mig för att jag överansträngt mig. I dag var det ännu lite värre. I morgon ska jag göra som man ska göra - vila och göra sobra sjukgymnastikövningar en i taget. Då kanske jag får lägga in ett applådpass på slutet...