16 juni 2008

Hola, hola

Hej kära systrar!
Vad trevligt att läsa om blommiga klänningar, magar, semester, karriärmöjligheter och uppväxande barn. Själv känner jag mig lite avskärmad, har ju inte pratat med någon av er på evigheter, inte heller skrivit. Detta har hänt:

Jag har varit i Barcelona och sett Sagrada Familia, försökt säga artighetsfraser på spanska, som blev både franska och italienska ut emellan. Badat i medelhavet och gått under paraply för att köpa vatten. Dansat på disco, där utbudet var techno och en av mina kollegor lyckades tjata till sig 30 sekunder Bon Jovi. Då gick barnen från dansgolvet. Varför Bon Jovi? De spelade i Barcelona samma dag som vi var där.

Jag har varit i Ammarnäs och firat nationaldag genom att bygga en upphöjd planteringsbädd åt föräldrarna där det nu odlas tagetes, luktärt, kärleksört, rädisor, spenat och amerikansk älgört (eller var det amerikanskt älggräs?)

Jag har tre dagar kvar till semestern som inleds med midsommarfirande på Norrbyskär. Och de travar jobb som jag ska ta mig igenom är inte så omfattande som jag gick och fasade för i helgen. Tror jag nu, när det fortfarande är tre dagar kvar. Varav en på resande fot. Varav en halv i informationsmöte om den förestående Bolagiseringen, varav en och en halv återstående då till allt jag vill, ska och måste hinna.

Jag njuter av att ha två härliga busar som inte är i närheten av tonåren än, men som då och då visar prov på egen vilja och på förslagna bortförklaringar.

Signe: när kommer ni hem?
Jorun: när kommer ni hem?
Jörel: kommer ni hem?

Jag har semester till den 11 augusti. Nej, ni har rätt, jag borde väl ringa er istället. Vi hörs imorgon eller någon annan dag! Kram Bodil

3 kommentarer:

Jorun sa...

Just nu är jag väldigt hemma, i min sydliga etta. Två gossebarn sover fortfarande, maken häller upp kaffe och det här är min andra semesterdag. Det dröjer några veckor tills vi kommer till hemmet i norr.

Signe sa...

Hej alla inbrottstjuvar! Officiellt sett är alla systrar hemma varje dag hela sommaren. Om inte så hänger nyckeln på yttersidan bron.

Jörel sa...

Nu är jag hemma igen och exakt just nu känns det osäkert att jag ska kunna ens ta mig uppför trappan...