I det här huset håller vi på att planera en middag på ett tema som är så knäppt att den kommer att gå till historien. Alltså den lilla, lokala, historien, ungefär på samma sätt som min tema-middag på temat vinter gick till historien. Fast förhoppningsvis på ett mer positivt sätt. (Som kock och kreatör tycker jag att det är aningens bittert att min egenhändigt uppfunna förrätt "Pulkbacke" hör till min dotters och systers referensmaterial när de ska beskriva Mat Som Är Knäpp och Konstig och Inte Ens Smakar Gott!)
Nu kan jag ju inte avslöja för mycket om fredagsmenyn, eftersom min tåliga syster ska få avsmaka även denna kreation. Men några ledtrådar kanske:
Det blir en middag för alla sinnen.
Det kan bli lite läskigt.
Men (spoilervarning) det kommer att gå bra på slutet.
Jobba med friskfaktorer – 8 säkra sätt - Suntarbetsliv
4 veckor sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar