Bjöd på middag i dag: Cabillaud surprise, torsk på temat "gott och blandat".
Ugnsbakad torsk med kokostäcke, serverat med hallonsås, citronsås, lakritssås och kolasås. Och ris och sallad för asketerna. (Lakritssåsen var fänkålsbaserad om ni undrar, men resten var exakt vad det utgav sig för att vara).
Lite blandade recensioner: allt var gott men kanske inte ihop.
Nästa gång blir det praliner. Watch this space. Eller laxmaränger.
Jobba med friskfaktorer – 8 säkra sätt - Suntarbetsliv
4 veckor sedan
1 kommentar:
Varje middag i Roodebeek höjer prestationsribban minst ett pinnhål. En vanlig god köttgryta känns ju så 1997... Men jag tror jag vet vad jag ska försöka mig på nästa gång ni kommer hit. Något jättehemligt, varmt och gott! Gardera med ugnsstekt falukorv.
Skicka en kommentar