Får man fresta? I kylen står en deg och kalljäser. Bredvid den, lammfärsbiffar med mynta i och en kaffeost som just blivit klar. Jag längtade efter smak, andra smaker och mera härlighet och nu finns förutsättningarna.
Honung, kardemummate, pepparmintste, vit glögg
Valnötter, sötmandel, mandelmassa, jordnötsmör
Filodeg, pepparkaksdeg, jäst
Pepparrotsås, polsk surkål med morötter i,
Haricot verts, mandelpotatis, granatäpplen, små fina steklökar och vitlökar
Grädde, flera sorters oljor, turkisk yoghurt, getost
Ekologisk vardagsmat som prinskorv, leverpastej, bacon och ägg
Fem sorters flingor och så vidare...
God helg på er, redaktion och läsekrets. I morgon blir det lördagsfrukost.
Jobba med friskfaktorer – 8 säkra sätt - Suntarbetsliv
4 veckor sedan
2 kommentarer:
Vilken inspiration inför morgondagens veckohandling. Intresseklubben antecknar - på riktigt!
Yum! Och vad mycket man har hemma i skåpen när man tänker efter. Hoppas frukosten smakar!
Skicka en kommentar