25 juli 2012

F´låt bloggarna

men sen S introducerade mig för Pinterest och Instagram har jag kommit av mig en smula med bloggandet. Men det är fruktbart, har t ex resulterat i en hemsläpad lastpall och en inköpt symaskin och köpande av fyra meter grovstickad metervara. Nu letar jag bilder på sängkappor och inser skrattande att jag ju sitter på lösningen, rent bokstavligen - surfsoffan/gästsängen jag sitter på sydde jag just en sängkappa till ifjol.
Snabb tutorial till min egen sängsoffa: sy fast panelgardin runt ett lakan som du med två snabba riv sliter till samma storlek som madrassen. Sy på alla sidor eller de sidor som syns. Om du inte sätter kjol på alla sidor, behåll en fållad lakansida så spar du in en massa fållande. Bädda ner så sängkjolens lakan hamnar under bäddmadrassen. Bädda sen helt som vanligt. Klart.
Bildgooglingen ger antingen flicksöta volangkjolar eller strikta hotellsängöverdrag och den här strikta stackaren från Sängspecialisten, den ser ut som nåt som en begravningsbyrå kunde saluföra. Väldigt värdigt, övervärdigt.
Alltså bloggen, den här bilden föreställer en sängkappa som jag inte gillar, inte pinnar och inte instagrammar. Den är en googling. Min blir finare. Bilder kommer, här och på Pinterest och Instagram och Facebook och förmodligen i något mms också. Sen. Men nu är det bildgoogling som gäller.

Inga kommentarer: