Kära redaktion och läsekrets,
tack för ett gott gammalt år. Jag önskar er alla en trevlig och rolig avslutning och hoppas på allt gott inför året som börjar om några timmar.
Här hos oss har vi festfint besök av Signe med familj. Hasselbackspotatisen är preparerad och nu är det dags att skala morötter till soppan. Jonas och jag har köpt anmärkningsvärt duktyg och det ser ut att bli en glittrig tillställning.
Planerad nyårsmeny:
Modifierad morotssoppa med harissaolja alternativt turkisk yoghurt
Brytbröd
Renfilé med hasselbackspotatis och sås
Tjusig sallad
Pannacotta med hallon och blåbär
Kaffe
Färsk lingondricka, cocacola, vatten
Vid tolvslaget skjuter Norran fyrverkeri för att fira att de fyllt hundra år i år. Jonas är chef över tomteblossen och de första gnistrar redan utanför köksfönstret.
Jobba med friskfaktorer – 8 säkra sätt - Suntarbetsliv
3 veckor sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar