En stor påse havregryn på nedersta hyllan i jobbskafferiet.
Lingon i mängder som får tina upp i micron när gröten kokas, kanske även ett rivet äpple och solrosfrön.
Kräm eller Proviva om mjölken är slut.
Frusna jordgubbar som får tina i gröten
Frusna blåbär som får tina i gröten
Hallon som... ja ni fattar.
En överbliven kaka eller två nedsmulade i havregryns-vattenblandningen, redan innan det åker in i micron.
Valnötter och kanel
Till nöds: hallonsorbet
Och så borde jag föreslå muscovadosocker som om det vore jordens normalaste tillbehör, kanske specifierat att det helst bör vara mörkt. Eller gojibär. Men om jag ska rekommendera saker jag inte testar lutar jag mer åt krossad dajm.
Jobba med friskfaktorer – 8 säkra sätt - Suntarbetsliv
3 veckor sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar