Det blir god mat i jul. Inte så mycket klassisk julmat men annat än vardagsmat. Så därför ingår det i julstädet att makaronerna hamnar på ett svårtillgängligt ställe längst in i skåpet och cornflakesen lämnar tillfälligt plats åt kakburkarna.
Bäst hade det varit om vi i god tid ätit plats i frysen, idag betar E och jag av lite pyttipanna ur våningen "Färdig mat" och det vore egentligen bra om vi gjorde slut på wokgrönsakerna och annat ofestligt ikväll.
Femton portioner risgrynsgröt står och puttrar, en lite ogenomtänkt överslagshandling men det får väl stå på balkongen och gotta till sig i väntan på efterfrågan.
Jobba med friskfaktorer – 8 säkra sätt - Suntarbetsliv
3 veckor sedan
2 kommentarer:
I mitt hus steks det köttbullar och bakas pepparkakor medan jag är på jobbet. Simultankapacitet, typ.
Det är alltså mor och fars förtjänst, det framgick inte riktigt av föregående inlägg!
Skicka en kommentar