Tillhör ni kladdkakegenerationen? Träffade ni era väninnor över en nybakt kladdkaka under 1990-talet? Själv gjorde jag inte det, jag träffade mina kompisar över en påse lösgodis till veckans video.
Därför undrar jag hur och när man äter kladdkaka. Gör man det alls nu för tiden?
Jag och Agnes bakade en god kladdkaka idag, med havregryn och mycket ägg. Supergod färsk, en del la vi i kylskåpet, en del frös vi in. Blir det gott med tinad kladdkaka? Det får vi väl se.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
På 90-talet fikade jag väldigt sällan sötsaker hemma hos kompisar, det var antingen mackor och långa samtal eller något smarrigt på stan.
I afton (valvakan) är den feta och söta kladdkakan en klen tröst mot det mörkbruna partiet som trängt sig in i finrummet.
Skicka en kommentar