De flesta dagar skulle verkligen inte platsa i en matblogg. Andra dagar äter man palt med hemkokt lingonsylt till lunch, bakar foccacia med mozarella i till mellanmål och äter stekt älgfilé till middag och så till barnens välling får de vuxna lite glögg med russin i och med torrostade mandlar bredvid.
Och på natten innan har man drejat små avlånga köttfärsskapelser med stark mögelost i, som man bara fryst in för att det kan vara bra att ha.
Jobba med friskfaktorer – 8 säkra sätt - Suntarbetsliv
3 veckor sedan
3 kommentarer:
Project Pantry:
En burk kikärter står och ser dammig ut. Skölj av burken, öppna, skölj av bönorna. Lägg dem i en skål och häll på en skvätt olivolja. Pressa på en fjärdedels citron. Hacka i en halv lök om du vill. Passar bra till svarvade köttfärsskapelser om man har sådana. Annars funkar det med ett glas vatten också.
Glöm inte vitlöken och chilifrukterna!
Vitlök borde jag ha använt, chilifrukter fanns det inga. I kväll fortsätter skafferirensningen. Vad kan man laga av åtta tomma sillburkar? De gör troligen mer nytta i glasinsamlingen, det är ingen större risk att jag ska börja producera sylt i kokvrån.
Skicka en kommentar