Goodbye gojibär, heläckliga faktiskt. Jag åt tio torkade gojibär och arbetade bort smaken med choklad. Min arbetskompis M tyckte att de var äckliga. Jag har prövat att låta dem svälla i vatten och då smakar de sötare men eftersmaken är bläk. Nej, jag får bli stark och bra på annat sätt.
3 kommentarer:
Goodbye gojibär, heläckliga faktiskt. Jag åt tio torkade gojibär och arbetade bort smaken med choklad. Min arbetskompis M tyckte att de var äckliga. Jag har prövat att låta dem svälla i vatten och då smakar de sötare men eftersmaken är bläk. Nej, jag får bli stark och bra på annat sätt.
Mina Gojibär får bli det här, får vi se om det går att äta.
Snabba frukt- och frölimpan
Snabba frukt- och frölimpan jäser av bikarbonat och behöver alltså inte jäsa före gräddning.
Frukten gör brödet saftigt och gott!
Ingredienser
5 dl kärnvetemjöl med fullkorn
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
1 dl solrosfrön
1 dl torkade gojibär eller aprikoser, russin, tranbär
2 msk honung
2 msk matolja
4 dl naturell yoghurt eller filmjölk
Hej,
Jag tycker goji är supergott!
Jag försöker dock hitta ett svar om någon vet hur Gojibär reagerar vid nedkylning/ nedfrysning.
Tack för hjälpen!
Martine
Skicka en kommentar