Jag vet inte riktigt hur jag ska meddela detta, eller ens varför. Men det handlar i alla fall om den mat vi stoppar i oss.
I går: lunch sushi. Middag: en osannolik blandning mellan färsk getost, långlagrad belgisk gul ost, knäckebröd, grekiska skorpor, sesamkex, smör, granatäpple, oliver, majskolvar och sist men inte minst: foie gras. Jag vet inte vilket land man ska låtsas att den maten härstammar från.
I morse: mannagrynsgröt à la surprise: det var muskot och inte kanel jag strödde över tallriken.
Kulmen på detta mäktiga cross-overprojekt är dagens palt med lingonsylt, rimfläsk och smör.
Paltkoma.
13 oktober 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
Vi körde med den namnlösa favoriten makaroner-ärtor-majs-cashewnötter-baljväxt(idag sojaböna)-ketchup. Dagen till ära toppad med parmesanost från Staan och riven muskotnöt. Inte jättegott men präktigt.
Skicka en kommentar