25 november 2010

Det man gör när man borde göra annat

Lyssnar på Florence and the Machine igen.

Tänker på Ben Watt och Tracey Thorn som jag skrev om på LdL häromdagen. Läs där och lyssna på sången.

Dricker äckligt kaffe

Läser om självmord hos Bodil Malmsten (och undrar varför det inte går att länka till enstaka texter på hennes blogg. Gissningsvis för att allt bra kommer i någon bok lite senare.)

Brygger te

Och, framför allt, planerar en internationell filmkarriär.



(Och så undrar jag om halskrämer hjälper mot allmän skrynklighet, om det går att bära bildäck nerför trappor med ett ont knä, om det går att hitta ett datum för en avskedsdrink på jobbet, om det går att hitta ett datum för en avskedsmiddag för kollegerna, om det går att ställa bilen någonstans i Jörels kvarter där man utan att bära ihjäl sig kan tömma bilen sent nästa fredagskväll. Det sistnämnda tänker jag oproportionerligt mycket på. Nästa lördags skrivning borde jag ju också ägna en tanke. Typ nu.)

6 kommentarer:

  1. Jag kan ju lätta din börda i alla fall på en punkt: parkeringsplatsen. Jag ska se till att ställa gröna bilen precis framför min dörr under veckan som kommer. När du anländer flyttar jag den.
    Sådär, nu kan du fokusera på trettioåriga kriget!

    SvaraRadera
  2. Hallå Mrs President, du gör dig ju utmärkt i den här filmen. Både bild och tal. Så statsmanna-lady-like. Tres chic. Om du kan tänka dig att nyttjas som ledare för ett av våra arbetarpartier vet jag ett socialdemokratiskt parti som skulle behöva någon av din kaliber. När du ändå har packat lixom.

    SvaraRadera
  3. Coolt och det var en bra logo!

    Saker jag gör istället för det jag bör: Jag sitter och tittat på Umeås cykelkarta och planerar hur jag ska cykla när det blir sommar. Det känns liksom mer påträngande än mina arbetsuppgifter, denna snöiga novemberdag. Nej, jag får helt enkelt skärpa mig.

    Öka takta, sista kvarta...

    SvaraRadera
  4. Med lite klur går det att hitta en direktlänk (om det nu är det här inlägget som avses) http://www.finistere.se/blogg/entry.asp?ENTRY_ID=2477

    SvaraRadera
  5. Tack Bo! Nu kom jag på hur man gör, det brukar ju vara så när någon visar att något inte alls är omöjligt.

    SvaraRadera
  6. Heja vilken fin filminsats!

    SvaraRadera